Czarne, czy białe? Błyskawiczne domowe Frappé

14 lipca 2014, 13:36 | Bezglutenowe Kuchnia Napoje Wegetariańskie | 1
Czarne, czy  białe? Błyskawiczne domowe Frappé

frappeUwielbiam je za boski smak i super wygląd. W dodatku bardzo łatwo je przygotować w domowych warunkach, gdy za oknem żar i mam ochotę na coś orzeźwiającego. Jak je zrobić opisałam dokładnie tu. Tym razem zastąpiłam mleko krowie sojowym, a zamiast cukru użyłam ksylitolu, mam więc kawę w wersji dietetycznej.

frappe_2Pozdrawiam Was serdecznie w ten piękny letni dzień :)

Beata Lipov

Ponoć mówią, że jestem najbardziej zakręconą 40-to latką w Polsce. Tysiąc pomysłów na minutę to moja specjalność. Gotuję, prowadzę warsztaty, biegam, wyciskam poty na siłowni, piszę książki, spotykam się z czytelnikami, motywuję dziewczyny takie jak Ty do dbania o siebie i zdrowszego, piękniejszego życia. Lawendowy Dom to także Twój dom.

Zapraszam
Beata Lipov

Komentarze

Jedna odpowiedź do “Czarne, czy białe? Błyskawiczne domowe Frappé”

  1. Kaśka napisał(a):

    Ja właśnie skończyłam swoją niedietetyczną frappe z lodami :P

    kasine-roznosci.blogspot.com

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *