Pieczona papryka.

5 października 2011, 08:57 | Kuchnia Przepisy Przystawki | 11
Pieczona papryka.

Upiekłam trochę papryki i nie zawaham się jej użyć. Czy Wy też lubicie ten zapach? Przepis jeszcze dziś.

Do zobaczenia!

Beata Lipov

Ponoć mówią, że jestem najbardziej zakręconą 40-to latką w Polsce. Tysiąc pomysłów na minutę to moja specjalność. Gotuję, prowadzę warsztaty, biegam, wyciskam poty na siłowni, piszę książki, spotykam się z czytelnikami, motywuję dziewczyny takie jak Ty do dbania o siebie i zdrowszego, piękniejszego życia. Lawendowy Dom to także Twój dom.

Zapraszam
Beata Lipov

Komentarze

11 odpowiedzi na “Pieczona papryka.”

  1. Pati napisał(a):

    uwielbiam ten zapach,
    a jeszcze ten slodki powiew ciepla znad paleniska i tlacego sie paleniska,
    wiedzialam, kiedy zajrzec,
    pozdrawiam

  2. Śnieżka gotuje napisał(a):

    Też wczoraj piekłam, zdjęłam skórkę, pokropiłam, oliwą, octem winnym, ziołami i jeszcze ciepłe zjedliśmy całą rodziną :)

  3. Beata Lipov napisał(a):

    Ten zapach budzi we mnie same pozytywne uczucia.
    Opcja z oliwą i ziołami też pyszna. Pieczona papryka daje jednak sporo możliwości. Pozdrawiam!

  4. Karolina napisał(a):

    Uwielbiam zapach każdej papryki i tej ostrej i łagodnej:)

  5. anet-niezapominka napisał(a):

    oj tak, uwielbiam i zapach i smak….:)
    czekam na przepis:)

  6. Beata Lipov napisał(a):

    anet, po naszej zostały już tylko nędzne reszteczki…

  7. Sabik napisał(a):

    U mnie właśnie pieczone warzywka… papryczkę piekłam z nadzianym wnętrzem…
    Zapach uwielbiam- czekam na przepis:-) Pozdrawiam ciepluśko, ślicznie u Ciebie jak zwykle…

  8. Gosia napisał(a):

    Pieczona papryka jest najlepsza. Uwalnia wtedy wspaniały smak i zapach. Piękne to zdjęcie:-)

  9. Majana napisał(a):

    Och, tak lubimy ten zapach i smak :) Pięknie wygląda.
    Pozdrowienia:)

  10. Anna-apsik1 napisał(a):

    z papryki jak i z cukinii i pieczarek zawsze można wyczarować coś dobrego. Taka pieczona sama do sałatek lub jako singiel, faszerowana mięsem, serami czy innymi warzywami. Ciekawe jaki przepis zaprezentujesz dzisiaj

  11. Marta F. Sitarska napisał(a):

    O tak… Zapach opiekanej papryki sprawia, że chodzę, wdycham i wzdycham :) Ten zapach smakuje i przypomina wszystkie inne smaki przywiezione z pięknych ciepłych miejsc.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *